top of page
  • Writer's pictureDeniz Günaydın

Tribe: İşbirliği Kültürü Nasıl Oluşturulur?

Her şeyin İçeriden Dışarıya doğru evrildiğine inanıyoruz. Ve bu evrim, ne hedeflerle ne de stratejilerle başarılı şekilde gerçekleşiyor. Evrim, insanların inanç sistemine ve organizasyonun her kalp atışında nasıl kolektif olarak birleştiğine dayanıyor.


Organizasyonu her kalp atışında hissettiren, insanın en büyük ihtiyaçlarından biri olan 'aidiyet' duygusudur. Şirketler aidiyeti güçlendirmek için Siloları, Kabilelere dönüştüren ortamı tasarlar. Ortak amaç ve hayallerin konuşulduğu yerde ünvanlar kaybolur; heyecan, başarı ve mutluluk ortaya çıkar. İşbirliği Kültürünün büyüdüğü yerde organizasyonlar güçlenir.


Tribe (Kabile) Programı, şirketin amaç ve sonuçları üzerinde yüksek etki yaratan, değer yaratmaya odaklanan işbirliği kültürünü oluşturmaya hizmet eder. Bu programda, büyük resimde etki yaratmak için bir ekip / departman / tüm şirket olarak işbirliği kültürü benimsenirken, değer temelli çalışmanın yolları birlikte keşfedilir.


Program hakkında daha fazla bilgi almak için merhaba@collectiveminds.com.tr adresine e-posta gönderin ve Birlikte Harikalar Yaratalım!

214 views0 comments
bottom of page